Śledzie, barszcz, domowe przetwory!
Święta to czas, gdy szczególnie dbamy o to, co znajdzie się na naszym stole! Ma być nie tylko smacznie, ale też zdrowo! Podstawą są sprawdzone produkty i tradycyjne przepisy przekazywane często z pokolenia na pokolenie.
Rodzinny przepis na sukces
Poznajcie historię Michała Błaszczyka, który otworzył drzwi spiżarni swojego rodzinnego domu i… dziś prowadzi sklep z ekologiczną żywnością! Dzięki wsparciu Funduszy Europejskich Spiżarnia Rydzyńska wkroczyła również na rynek zagraniczny i dalej się rozwija.
Zajrzyj do Spiżarni
Czas na zamówienie świątecznego cateringu w Spiżarni już minął, ale nadal możecie kupić tam ekologiczne produkty i prezent w wersji „last minute”. Zajrzyjcie na profil łódzkiej firmy na Facebooku, my już zazdrościmy tym, u których na stole pojawią się te pyszności!
Więcej o tym, jak unijne dotacje pomogły w rozwoju rodzinnego biznesu przeczytasz na stronie rpo.lodzkie.pl